Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γλίτωσε τα χειρότερα η Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Κολωνία (1-1)

Για 45 λεπτά είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, είχε χαμένο πέναλτι, είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος μάλλον… τυχερή αισθάνεται η Άουγκσμπουργκ που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κολωνία. Ο λόγος; Το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ πέντε λεπτά πριν από το τέλος, αλλά η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε.
 
Στο πρώτο ημίχρονο η Άουγκσμπουργκ κυριάρχησε, είχε μεγάλες ευκαιρίες, με κορυφαία το πέναλτι στο 26’, όταν ο Ντίντερλέχνερ εκτέλεσε, αλλά ο Χορν με τρομερή επέμβαση κράτησε το 0-0. Λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο Χορν βγήκε νικητής σε τετ α τετ με τον Ντίντερλέχνερ, κρατώντας “ζωντανή” την Κολωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, το ματς όδευε προς τη «λευκή» ισοπαλία, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 85’ ο Μοντέστε, που είχε μπει ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα άνοιξε το σκορ, με την Κολωνία να αγκαλιάζει τη νίκη.

Ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να αντιδράσει και τρία λεπτά αργότερα ο Μαξ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα και με σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 1-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ