Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποσύρεται ξανά από το MMA ο ΜακΓκρέγκορ! (ΦΩΤΟ)

Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναρτώντας μια φωτογραφία με τη μητέρα του στο twitter!

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που ο ιδιόρρυθμος παλαιστής του UFC ανακοινώνει την απόσυρσή του από τον χώρο του MMA, καθώς τόσο το 2016 όσο και το 2019 προέβη σε ανάλογες ανακοινώσεις, τις οποίες και αναίρεσε στην πορεία.

O MακΓκρέγκορ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 και κατά τη διάρκεια της 12ετούς παρουσίας του στο UFC κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία ελαφρών βαρών (lightweight) και στην κατηγορία φτερού (featherweight), ενώ ο αγώνας του με τον Φλόιντ Μέιγουεδερ, ο μοναδικός αγώνας μποξ της καριέρας του, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο pay per view στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Ιρλανδός παλαιστής:

«Αποφάσισα να αποσυρθώ από τον χώρο της πάλης. Σας ευχαριστώ όλους για τις φοβερές αναμνήσεις. Ήταν ένα τρομερό ταξίδι. Εδώ είναι μια φωτογραφία με εμένα και τη μητέρα μου στο Λας Βέγκας μετά την κατάκτηση ενός εκ των Παγκοσμίων τίτλων μου. Διάλεξε το σπίτι των ονείρων σου Μαγκς (σ.σ. η μητέρα του). Σε αγαπώ. Οτιδήποτε επιθυμήσεις είναι δικό σου».

142

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ