Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή Μέντες στην αποστολή, εκτός Κουτρουμπής, Δώνης, Ντίνας

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην 20άδα για το ντέρμπι τον Μέντες, που επιστρέφει μετά τον ματς αποκλεισμό στο Κύπελλο με την Ξάνθη, στο οποίο είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα με τον Παναθηναϊκό να αποκλείεται.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Κουτρουμπής ο οποίος είχε πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και οι Δώνης, Ντίνας, Σταματάκης, Σπυρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπούι, Μαρινάκης, Μπερίσα και Μπαϊράμι.

Στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κυκλοφορίας, αλλά και στις στημένες φάσεις. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (22/02/2015 – 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Μπαϊράμι απουσίασε με άδεια, ενώ ο Μπερίσα προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15. 

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μαυρίας”.

Είδε την προπόνηση ο Αλαφούζος

Επίσης, την προπόνηση -και μάλιστα ολόκληρη- παρακολούθησε ως… είθισται και ο Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, ενώ ο πρόεδρος θα δειπνήσει μαζί με την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ