Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δράση ξανά στη Super League 1 – Πρεμιέρα σε Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Σέντρα στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ της Super League 1 σήμερα με δύο αναμετρήσεις, με τη δράση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να επιστρέφει ξανά μετά από σχεδόν τρεις μήνες!

Στις 9:30 το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, η οποία θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο μίνι πρωτάθλημα, θα παραταχθεί χωρίς τους Σούντγκρεν, Ματίγια, Ντιγκινί και Ντουρμισάι απέναντι στους Κρητικούς του Γιώργου Σίμου, οι ποίοι θα αγωνιστούν απέναντι στους κιτρινόμαυρους δίχως τον τραυματία Βαζ που τέθηκε νοκ άουτ, αλλά και τους Τσιλιανίδη-Φερέιρα που θα μείνουν για καιρό εκτός δράσης.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη είναι η εξής: Κουέστα, Ρόουζ, Σόουζα, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Βελεθ, Σάσα, Φετφατζίδης, Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα, στις 7:15 το απόγευμα ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Βόλο.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να αρχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα παραμονής, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά τους από τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς στις υπηρεσίες των Μαλέρμπ, Μίκο, Κιάκου, Άρτσε και Μαξίμοβιτς.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου θα αγωνιστεί απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες χωρίς τον τραυματία Γέντρισεκ και τον τιμωρημένο Γκουαροτσένα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League 1:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ