Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με τις… ευλογίες Κόντε στην ΑΕΚ ο Ενομπακαρέ – Τι σημαίνει για την απόκτηση εξτρέμ η έλευσή του

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανοίξει τον… χορό των θερινών μεταγραφών, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακαρέ.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν εντός της ημέρας στην Αθήνα τον Νιγηριανό με αγγλικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή μαζί με τους εκπροσώπους του για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο 22χρονος άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς, θα προχωρήσει τις συζητήσεις με την ΑΕΚ και εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, θα ενταχθεί στο ρόστερ της.

Η Ένωση πρόλαβε τη Μπεσίκτας, η οποία επίσης ήθελε τον παίκτη, αλλά εκείνος δεν είχε διάθεση να παίξει στην Τουρκία, ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η επιθυμία του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής του δικεφάλου είχε λάβει ένα άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό από τον Αντόνιο Κόντε και στη συνέχεια έψαξε περισσότερο ο ίδιος τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η έλευση του Ενομπακαρέ, πάντως, είναι μια έξτρα μεταγραφή για την ΑΕΚ και δεν σημαίνει πως η Ένωση δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ, αφού είναι δεδομένο ότι θα πάει για έναν «καθαρόαιμο» ακραίο παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ