Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού για το ματς με τη Σαχτάρ

Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Σαχτάρ (23/2, 12:00, Novasports 1) για τους «16» του Youth League είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά αναχώρησε το μεσημέρι για το Κίεβο με στόχο την πρόκριση στους «8».

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι οι: Θανάσης Ανδρούτσος, Δημοσθένης Χαντζάρας, Κώστας Γαρεφαλάκης, Ηλίας Ιγνατίδης, Μιχάλης Ηλιάδης, Γιώργος Καναβέτας, Ζήσης Καραχάλιος, Γρηγόρης Κασαπίδης, Δημήτρης Κατσιμήτρος, Γιάννης Λάτσι, Γιώργος Μακροστέργιος, Γιώργος Μανθάτης, Κώστας Μεγαρίτης, Δημήτρης Νικολάου, Παναγιώτης Ρέτσος, Μανώλης Σάλιακας, Άρντιτ Τόλι, Κώστας Τσιμίκας, Αντώνης Βατουσιάδης και Νίκος Βέργος. Μαζί τους ταξιδεύει εκτός από τον προπονητή τους Βασίλη Βούζα και όλο το τεχνικό επιτελείο και ο διευθυντής της Ακαδημίας Γρηγόρης Γεωργάτος καθώς και ο τεχνικός διευθυντής, κ. Ελευθεριάδης.

Ο Βασίλης Βούζας στο σχόλιο του για το παιχνίδι τόνισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Από τα παιχνίδια στο Youth League μαθαίνουν πολλά και βελτιώνονται. Τώρα όσον αφορά στο ματς θέλω να πω ότι όπως κάθε νοκ άουτ παιχνίδι έτσι και αυτό κρύβει παγίδες. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι ντεσαβαντάζ για εμάς οι καιρικές συνθήκες στην Ουκρανία αλλά θεωρώ πως θα ανταποκριθούμε. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στην φάση των ομίλων και να δείξουμε από την αρχή πόσο θέλουμε το παιχνίδι. Η Σαχτάρ είναι μια επιθετική ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στη διοργάνωση. Πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην τακτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ