Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξύπνησε στο β’ ο Αρης και υπέταξε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Ο Άρης ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή Αμπελοκήπων, επικρατώντας με 3-0.

Στο πρώτο 30λεπτο οι μοναδικές αξιοσημείωτες φάσεις ήταν από μεριάς φιλοξενούμενων, καθώς οι παίκτες του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ δεν έβρισκαν και χώρους προς την αντίπαλη εστία. Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 36ο λεπτό, όταν ο Ν’ Λουντουλού μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Ζιάκας απέκρουσε.

Στα επόμενα δύο λεπτά έγιναν οι σημαντικότερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Σουνάς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία, ενώ ο Μαυρίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Φυσέκη σε τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

O Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένος να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και τα κατάφερε στο  60ο λεπτό. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καλογέρης έπιασε την κεφαλιά και ο Φερνάντες με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι κίτρινοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 68′, με σκόρερ τον Καπνίδη, ο οποίος πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν να ρισκάρουν με στόχο την… επιστροφή τους στην αναμέτρηση, αλλά άφησαν κενούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και έκανε το 3-0 με τον Πόι στο 85′, που μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με όμορφο σουτ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδραση στον Ζιάκα.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν μία τυπική διαδικασία, με τους κίτρινους να παίρνουν ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη της ανόδου.

ΑΡΗΣ (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Λιόλιος, Φερνάντεζ (72’ Γκόλιας), Σαμαράς, Σουνάς (59’ Νάκας), Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Πόι, Κωνσταντινίδης (53’ Καπνίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κώστας Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Χαψάς, Γιαχτσής, Μαυρίδης (61’ Καρατζάογλου), Παπαϊωάννου (72’ Σαμπιασβίλι), Πολίτης, Χιονίδης (49’ Σαράφογλου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ