Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με… κλειστά χαρτιά

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο, έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα έχει εκπλήξεις η ενδεκάδα της ομάδας του, σε μια προσπάθεια να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο ή τουλάχιστον να μην του δώσει την δυνατότητα να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το αγωνιστικό πλάνο του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα  με όλες τις ενδείξεις σίγουρη θέση στην ενδεκάδα θα έχουν ο Στιλ στο τέρμα, οι Σίλντενφελντ και Ταυλαρίδης σαν στόπερ, Λαγός και Πράνιτς στο κέντρο, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ στην επίθεση, ενώ και ο Ζέκα θα είναι σίγουρα παρών, αλλά μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί σαν δεξί μπακ ή εκεί θα βρεθεί κάποιος εκ των Μπούρμπου ή Τριανταφυλλόπουλου για να παίξει ο Πορτογάλος στο κέντρο. Ανοιχτή είναι και η θέση του αριστερού μπακ, που διεκδικείται από Χουχούμη και Νάνο.

Ο προπονητής των «πρασίνων» ανέλυσε χθες στους παίκτες του το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δίνει έμφαση στην πίεση ψηλά, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που έχει ο Σαντάνα με την μπάλα στα πόδια, αλλά και την κούραση των «ερυθρόλευκων» από τα συνεχή παιχνίδια και το ταξίδι στην Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ