Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμφώνησαν για restart με ασφάλεια Γιάννης, ΛεΜπρόν και άλλοι σταρ του ΝΒΑ

Ο Κρις Πολ ως πρόεδρος των παικτών στο ΝΒΑ ανέλαβε μια σπουδαία πρωτοβουλία σχετικά με το μέλλον της φετινής σεζόν στη «μαγική» λίγκα.

Ο σταρ των Θάντερ οργάνωσε ομαδική κλήση παρέα με άλλους 8 σταρ του ΝΒΑ, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να εκφράσουν κι εκείνοι την άποψή τους για το αν επιθυμούν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην κλήση συμμετείχαν ο Πολ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Άντονι Ντέιβις, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Κουάι Λέοναρντ, ο Στεφ Κάρι, ο Ντέμιαν Λίλαρντ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, με το «Yahoo Sports» να αποκαλύπτει πως οι σταρ της λίγκας συμφώνησαν πως αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων, θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση των 9 σταρ της λίγκας αναμένεται να έχει σημαντική βαρύτητα στην προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί κοινό σημείο γραμμής ανάμεσα στους παίκτες και τις ομάδες.

H σεζόν στο ΝΒΑ έχει διακοπεί από τις 11 Μαρτίου, όταν και εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού, με τον Ρούντι Γκομπέρ να είναι ο πρώτος ΝΒΑer που έγινε γνωστό ότι προσβλήθηκε από τον Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ