Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα σίριαλ επιστρέφουν: Τι θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» και το «Έρωτας Μετά»

Η πανδημία του κορονοϊού είχε, μεταξύ άλλων, ως επίπτωση στην τηλεόραση την παύση της μυθοπλασίας. Οι συντελεστές των σειρών σταμάτησαν τα γυρίσματα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, κι έτσι τα περισσότερα σίριαλ προβάλλονταν σε επανάληψη. 

Όμως, η «κανονικότητα» επανέρχεται και, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου, τα καινούργια επεισόδια ξεκινούν. Την αρχή θα κάνει η κωμική σειρά του ALPHA, «Έλα στη Θέση μου», στις 20.00, όπου η Ρενάτα σοκάρεται από την αγκαλιά του Αχιλλέα και της Εβίτας και αρχίζει να συνειδητοποιεί τη νέα πραγματικότητα. Ο Θοδωρής καταφέρνει να εντυπωσιάσει την Μπεάτα στο ραντεβού τους, ενώ η Σύλβια ρίχνει τον Ζούβα ξερό λέγοντάς του πόσο αγαπάει τον Μάρκο. 

Κάθε Δεύτερα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 21.00, η αγωνία και οι ανατροπές επιστρέφουν στη σειρά «Έρωτας μετά» του ALPHA. Στο πρωτότυπο επεισόδιο της 13ης Μαΐου, ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Η Άννα συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της. Της τον αφήνει λίγο και της τον παίρνει. Οι άλλοι έξω, σε πανικό, αναζητούν τον Μιχαλάκη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, τον βρίσκουν εκεί. Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Έπειτα από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. 

Τη λίστα με τις σειρές του ALPHA που επιστρέφουν συμπληρώνει το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Την Πέμπτη 14 Μαΐου, στο νέο επεισόδιο, η άφιξη μίας γυναίκας αξιωματικού στο στρατόπεδο ξενερώνει τον Άγγελο και ενθουσιάζει τη Βέλη. Μια «καφετζού» έχει ψαρώσει όλο το χωριό με τις ικανότητές της και η Βούλα τσιμπάει! Παράλληλα, ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Καίτη έχει μια πλούσια θεία. Σκέφτεται μήπως δώσει το όνομά της στο μωρό, με σκοπό να την καλοπιάσει, ώστε να την κληρονομήσουν.

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» 

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου επιστρέφει και η σειρά φαινόμενο, «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Στο νέο επεισόδιο, ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του; Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη  με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ