Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βλέπει» παίκτες από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο ο Άρης (ΦΩΤΟ)

Πέραν του Τάσου Αυλωνίτη, με τον οποίο ο Άρης βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών, υπάρχουν κι άλλα δύο ονόματα από την ελληνική λίστα.

Ο ένας είναι ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την αθηναϊκή ομάδα το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεώσει.

Πρόσφατα ακούστηκε ότι θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά ο ίδιος το έχει διαψεύσει.

Ο Άρης, που αναζητά δύο παίκτες για το δεξί άκρο της άμυνας, βλέπει στο πρόσωπο του Αποστολάκη μια καλή περίπτωση, κυρίως λόγω ηλικίας και προοπτικής, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι μένει ελεύθερος.

Ο Αποστολάκης φέτος είχε συνολικά 8 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό ,ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Παναθηναϊκός: Βαλίτσες για Κύπρο ο Αποστολάκης - Onsports.gr

Ο άλλος Έλληνας, που απασχολεί τους κίτρινους, είναι ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος μετά το φινάλε της φετινής περιόδου.

Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν πολύ την απόκτηση του 28χρονου σέντερ φορ, αλλά το θέμα εξαρτάται και από τους Περιστεριώτες.

Ατρόμητος: Αμφίβολος ο Βέλλιος ενόψει Βόλου - Fosonline

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ