Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δύο ακόμη σεμινάρια κανονισμών από την ΕΙΟ στους ιστιοπλόους

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο κανονισμών που διοργάνωσε η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μέσω τηλεδιάσκεψης το διήμερο 1-2 Μαϊου για τους αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών.

Δίδαξε ο περίφημος Κροάτης διεθνής κριτής Νέβεν Μπάραν, ο οποίος ενημέρωσε τους ιστιοπλόους μας με κάθε λεπτομέρεια για τους κανονισμούς των αγώνων.

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί προς το τέλος Μαϊου για το δεύτερο γκρουπ των αθλητών, ενώ στα μέσα του μήνα θα γίνει ειδική τηλεδιάσκεψη μόνο για τους προπονητές, οι οποίοι εκδήλωσαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του ξένου διεθνή κριτή και η διοίκηση της ΕΙΟ ασφαλώς κι έκανε αποδεκτό το αίτημά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο μεταδόθηκε σε Live Streaming στο Youtube της ΕΙΟ και στο Facebook της Ομοσπονδίας https://www.facebook.com/Hellenic Sailing Federation και το ίδιο θα γίνει και στα επόμενα δύο σεμινάρια, έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα μαθήματα και να ενημερωθεί για τους κανονισμούς ιστιοπλοϊας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ