Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φουλ επίθεση ο ΠΑΟΚ: Σκέψεις προσφυγής στο CAS κατά του Ολυμπιακού

Τις «καυτές» εξελίξεις στο μέτωπο του Ολυμπιακού παρακολουθούν στενά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Παναγιώτας Σπανού, για υποβιβασμό των ερυθρόλευκων και ισόβιο αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ποδόσφαιρο.

Τι σημαίνει η συγκεκριμένη εισήγηση για τους ασπρόμαυρους; Πώς η υπόθεση χρίζει στενής παρακολούθησης. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή είχαν κάνει σαφές πως θα επέμβουν όταν θα κρίνουν βάσει νόμου πως μπορούν να κινηθούν με τη σειρά τους δικαστικά και να διεκδικήσουν την τιμωρία του Ολυμπιακού βάσει των διατάξεων για περιπτώσεις σαν αυτές που κατηγορείται.

Κοινώς, στις τάξεις του ΠΑΟΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού μετά τα νέα στοιχεία της υπόθεσης των χειραγωγημένων παιχνιδιών! Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ζήτημα που δεν προτίθενται να το αφήσουν να περάσει στα ψιλά.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να ενημερώσουν την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) για την εισήγηση της Σπανού και της Επιτροπής Δεοντολογίας, καθώς η Λίνα Σουλούκου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ECA «δεν το έχει κάνει ως όφειλε», όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

Γι’ αυτό και θέλουν να προχωρήσουν σε ενημέρωση της ηγεσίας της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ