Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Κατερίνα Λένη – Γιώργος Λασκαρίδης: Οι «MasterChefs» του ριάλιτι, η κόντρα τους και όσα θα θέλατε να μάθετε

Το φετινό «MasterChef» δεν ξεχωρίζει μόνο για τους τρεις κριτές και τις μαγειρικές δοκιμασίες, αλλά κυρίως για τους παίκτες και τις κόντρες τους. Όποιος παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι, σίγουρα έχει ασχοληθεί με τις περιπτώσεις της Κατερίνας Λένη και του Γιώργου Λασκαρίδη.

Πρόκειται για τους δύο παίκτες που τραβούν το ενδιαφέρον, συζητιούνται, σχολιάζονται, καθώς δεν σταματούν να ανταλλάσσουν πυρά και να λένε επικές ατάκες. «Αυτά δεν γουστάρω εγώ! Τέτοιες χειρονομίες δεν θέλω… Το καρναβάλι συνεχίζεται και η πρώτη κίνηση που κάνει, γιατί είναι κομπλεξικός, είναι ότι στα ‘χα πει εγώ”… Είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο του! Παρά πέρα δεν πηγαίνει», έχει πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα για τον συμπαίκτη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MGZJ8p_tbrs&feature=emb_title

Ο Γιώργος, με τη σειρά του, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν ταιριάζουν ως χαρακτήρες, κάτι που βέβαια είναι οφθαλμοφανές. Φυσικά, και οι δύο, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες καθώς πρωταγωνιστούν συχνά-πυκνά σε εντάσεις.

Οι αγαπημένοι του Twitter και τα σχόλια για love story

Οι φανατικοί του «MasterChef» σχολιάζουν τις συμπεριφορές και των δύο, κάθε βράδυ, μέσα από το Twitter. Τα τιτιβίσματα παίρνουν φωτιά και μερικά από τα σχόλια είναι απολαυστικά, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μεταξύ τους υπάρχει ένα κρυφό love story.

akTVstis@akTVstis

-But, what about us?
-We will always have Paris…#MasterchefGR

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

40

1:54 μ.μ. – 23 Απρ 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη akTVstis

Wake Down@WWIII_is_here

The love boat #MasterChefGR

Προβολή εικόνας στο Twitter

16

6:45 μ.μ. – 23 Απρ 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Wake Down

eva💃@evhnasiou

Μετά τον Ντανο ως τον πιο αγαπημένο παίχτη σε τηλεπαιχνίδι, ήρθε να πάρει τη θέση του.
Δίκασε τους. #MasterChefGR

Ενσωματωμένο βίντεο

415

10:40 μ.μ. – 22 Απρ 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

26 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Greta Farm@GretaFarm

και πάλι μαζί! #MasterChefGR

Προβολή εικόνας στο Twitter

364

12:04 π.μ. – 23 Απρ 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

33 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος

Η Κατερίνα Λένη έχει παραδεχτεί ότι θα ήθελε να είναι εκείνη που θα διώξει εκτός «MasterChef» τον Γιώργο, μετά από μαγειρική δοκιμασία. Στην πρώτη αποχώρηση του Γιώργου δεν τα κατάφερε, καθώς έφυγε από τον Κωστή, ενώ τα spoilers δείχνουν ότι αυτή τη φορά ο Γιώργος θα διώξει την Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, την μεθεπόμενη εβδομάδα, η Κατερίνα αποχωρεί, έπειτα από «μαγειρική μονομαχία» με την Ντέμη και την Μαριάννα.

Όσα δεν ξέρετε για τους δύο παίκτες

Η 36χρονη Κατερίνα Λένη αποτελεί, εκτός των υπολοίπων, μία από τις εκπλήξεις του φετινού κύκλου καθώς δεν είναι επαγγελματίας σεφ αλλά βρίσκεται στους 12 καλύτερους του παιχνιδιού. Η δουλειά που έκανε μέχρι να μπει στο ριάλιτι ήταν κομμώτρια, ενώ μία υπερκόπωση την έκανε να ακολουθήσει το όνειρό της και αυτό που αγαπά από μικρή.

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήταν κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνω εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είχε πει η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο «MasterChef».

Ο Γιώργος έχει, επίσης, μεγάλη αδυναμία στον παππού και τη γιαγιά του, όπως και στη μαγειρική. «Έχω πολλή αγάπη για τον παππού και τη γιαγιά. Έχω ζήσει μαζί τους μέχρι και τα 16 μου χρόνια… Μεγάλωσα μαζί τους σε ένα χωριό της Κρήτης, στο Ζαρό, και εκεί ξεκίνησα με τον παππού από μικρή ηλικία να πηγαίνω στα χωράφια και να τον βλέπω να φυτεύει τις ντομάτες, τις αγκινάρες, να κάνει όλες τις γεωργικές εργασίες που κάνουν στα χωριά. Στη συνέχεια έβλεπα τη γιαγιά μου στην κουζίνα να μαγειρεύει όλα αυτά τα υλικά που βγάζαμε από τη γη. Αυτό με έκανε να δω την ομορφιά της μαγειρικής και να ασχοληθώ μαζί της», έχει πει.

Ο 28χρονος, όμως, έχει κάνει μεγάλο γκελ στις γυναίκες, καθώς είναι από τους ωραιότερους μάγειρες που έχουν περάσει από τους κύκλους του «MasterChef». Με τέλειους κοιλιακούς, καθώς ασχολείται με τον αθλητισμό, δηλώνει full in love με την Lotus Vrijma, με την οποία μάλιστα ζούσαν μαζί στην Ολλανδία.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ