Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ανατροπή στο «MasterChef»! Η αποχώρηση του Γιώργου και η επιστροφή που θα βάλει φωτιές

H μεγαλύτερη ανατροπή στο φετινό «MasterChef» έγινε, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, όταν και αποχώρησε ο Γιώργος Λασκαρίδης. O παίκτης είχε θεωρηθεί από πολλούς ως ένα από τα φαβορί, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει την τελευταία δοκιμασία. 

Έχοντας ως αντίπαλο τον Κωστή, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο της Σπυριδούλας και του Πάνου από τον περσινό κύκλο. Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί φυσικά με τους δημιουργούς του πιάτου, δοκίμασαν, αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των δύο παικτών.

Ο Κωστής συγκέντρωσε 33 βαθμούς και ο Γιώργος 31, φεύγοντας από το παιχνίδι. Ο Πάνος Ιωαννίδης, αποχαιρετώντας τον παίκτη του, είπε χαρακτηριστικά ότι «περίμενε να φύγει αργότερα από το διαγωνισμό». 

Ωστόσο, ο Γιώργος φαίνεται ότι δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Το βράδυ της Τρίτης, παίκτες που έχουν αποχωρήσει, μαγειρεύουν ξανά και διεκδικούν το να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο να είναι ένας από αυτούς και το ενδιαφέρον μεγαλώνει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ