Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μίλησε με Ίβιτς ο Ολιβέιρα και επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται από τα τέλη Φεβρουαρίου στην Πορτογαλία, όπου είχε πάει για να δει έναν ειδικό γιατρό σχετικά με το θέμα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Στη συνέχεια, ωστόσο, η κατάσταση με τον κορονοϊό τον ανάγκασε να παραμείνει εκεί και να συνεχίσει από την πατρίδα του το πρόγραμμα που ακολουθούσε.

Σήμερα ο Ίλια Ίβιτς συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ολιβέιρα και αποφασίστηκε ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ να επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα, ώστε να συνεχίσει από εδώ τη δουλειά του, ακολουθώντας φυσικά όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται με τη 14ημερη παραμονή στο σπίτι του.

Ο Ολιβέιρα έχει ανεβάσει ρυθμούς στην ατομική προπόνηση που πραγματοποιεί στην Πορτογαλία και στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις ανά γκρουπ σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και τα Σπάτα ανοίξουν τον Μάιο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, αποφασίστηκε και η επιστροφή του Ολιβέιρα σε τρεις μέρες, ώστε να είναι σε θέση να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο όταν αρθούν τα μέτρα απαγόρευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ