Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με στιλ… Μουρίνιο ελέγχει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Φερέιρα – Ενισχυμένος στην επιστροφή ο ΠΑΟΚ

Όπως κάνει και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ, έτσι και ο Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ παρακολουθεί μέσω ειδικής εφαρμογής την κατ’ οίκον εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του.

Μάλιστα, μέσω άλλου προγράμματος παρακολουθείται και η δουλειά που κάνουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια των ατομικών τους προγραμμάτων τους.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να δίνουν την κατάλληλη αναφορά σε εβδομαδιαία βάση στους συνεργάτες του Πορτογάλου προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά για να αναλύουν όλα τα δεδομένα.

Ένα από αυτά, μάλιστα, είναι η ψυχολογική κατάσταση των ασπρόμαυρων και η ποιότητα του ύπνου τους.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον συνεχιστεί η φετινή σεζόν, που διακόπηκε λόγω του κορονοϊού, ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει στην αγωνιστική δραστηριότητα ενισχυμένος.

Συγκεκριμένα, υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήταν στο στάδιο της αποθεραπείας ή ήταν τραυματίες και δεν ήταν στη διάθεση του Φερέιρα για τους αγώνες που είχε μπροστά της η ομάδα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αναμένεται να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που είχε ενοχλήσεις και έχασε τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ