Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Στο νέο σπίτι του Ρονάλντο η καραντίνα δεν μοιάζει δύσκολη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι άλλαξε σπίτι τον τελευταίο καιρό για να περάσει εκεί την καραντίνα που προκάλεσε ο κορονοϊός, γιατί ήθελε μεγαλύτερο και καλύτερα προστατευμένο κήπο, σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε μέσα από ένα video που ανέβασε ο ίδιος ο Ρονάλντο στα social media, κάνοντας γυμναστική με τη σύντροφό του Χεορχίνα και πλέον έχουν γίνει γνωστές και όλες οι λεπτομέρειες για το που βρίσκεται ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στην καραντίνα.

Το νέο του υπερπολυτελές σπίτι λοιπόν, φέρεται να κοστίζει σχεδόν 4 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και βρίσκεται στο ψαροχώρι Κανισάλ της πατρίδας του, ενώ διαθέτει… μόλις 6 υπνοδωμάτια και είναι σε απόσταση “αναπνοής” από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Correio do Manha» μάλιστα, ο Ρονάλντο προχώρησε στην αλλαγή σπιτιού διότι «ένιωθε ότι χρειαζόταν χώρο, ότι πνιγόταν μέσα στους τέσσερις τοίχους. Αυτός είναι ένας καινούργιος χώρος με έναν μεγάλο κήπο και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Ο Κριστιάνο είναι πολύ συνηθισμένος να έχει μια ήρεμη ζωή».

 Portugal hero Cristiano Ronaldo is reportedly hiring this incredible property, yet might be returning to Italy within days

 The coronavirus lockdown will not he hitting Critiano Ronaldo too hard, judging by the living room

 There is no shortage of entertainment on offer in the property Cristiano Ronaldo has reportedly rented, including a games room

 Ocean views enhance the luxury of the villa Cristiano Ronaldo and his family are now thought to be in

 The kitchen facilities are hardly cramped for Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez and their children

 Cristiano Ronaldo returned to his native Portugal after the lockdown but is likely to return to Italy soon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ