Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι πρώτες συζητήσεις στην Super League για την οικονομική ζημιά…

Η ομάδα εργασίας της Λίγκας απαρτίζεται από τους τέσσερις μεγάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) και τους Ατρόμητο και ΑΕΛ (που εκπροσωπούν τις υπόλοιπες ομάδες). Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε και κρίθηκε σκόπιμο να μιλούν καθημερινά.

Την Τρίτη υπήρξε μία ακόμα συζήτηση με τηλεδιάσκεψη μέσω των εκπροσώπων των ομάδων. Σε αυτήν την φάση συζητιέται κυρίως το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς για το πρωτάθλημα και τις ομάδες. Μία αξιολόγηση του μεγέθους της ζημιάς, πώς μπορεί αυτή να περιοριστεί και φυσικά το πού μπορεί να φτάσει. Επίσης στο τραπέζι έχουν πέσει κινήσεις που πρέπει να γίνουν σ’ αυτό το πλαίσιο για την σωστή ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς αλλά ιδίως για την όσο πιο ομαλή μετάβαση στην επόμενη χρονιά. Σχετικές αποφάσεις πάντως αναμένονται από την Πέμπτη και μετά.

Στην Λίγκα βλέπουν το πρόβλημα απ’ όλες τις πλευρές και όχι μόνο σε σχέση με τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Το working group τις αποφάσεις που θα πάρει θα τις μεταφέρει επίσημα στο Δ.Σ. της Λίγκας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη το αργότερο έως τις 24 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ