Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο κορονοϊός δεν φρενάρει ΠΑΟΚ και Σαββίδη για την «Νέα Τούμπα»

Η δρομολόγηση των θεμάτων που αφορούν την κατασκευή της «νέας Τούμπας» είναι λογικό να πηγαίνουν πίσω, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταματήσει.  

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στη νέα τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, συζήτησε μεταξύ άλλων και για το θέμα της κατασκευής της «νέας Τούμπας».

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ενημέρωση και έδειξε σαφή διάθεση να προχωρήσει το όλο ζήτημα, που όπως πολλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει μπει σε «δεύτερο πλάνο», όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει πλήρη παύση του.

Στο τραπέζι έχει πέσει και μια δεύτερη παράμετρος που αφορά τα προπονητικές εγκαταστάσεις. Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις Ακαδημίες. 

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια σημαντική επένδυση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ωστόσο φαίνεται ότι στον ΠΑΟΚ ψάχνουν και για νέους χώρους σ’ άλλα μέρη και τοποθεσίες της Θεσσαλονίκης.  

Με τη φράση «στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος…», ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ