Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίζονται δύο θέσεις στην ενδεκάδα

Από το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Κίεβο, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο στο “NSK Olimpiyskyi”, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των “32” του Europa League. Το RedPlanet.gr είναι στο Κίεβο.

Μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα.

Μετά από πολλές αερόβιες ασκήσεις για την σωστή σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες προθέρμανση των παικτών, ξεκίνησε το πρόγραμμα εκγύμνασης, με το βάρος να δίνεται στο κομμάτι της τακτικής.

Ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Δεν αντιμετώπισε κάποιο απρόοπτο ο Βίτορ Περέιρα, επομένως έχει 19 παίκτες (με τρεις τερματοφύλακες συνολικά) στην διάθεση του για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Προβάδισμα ενδεκάδας έχουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Ντοσεβί, Αφελάι και Μήτρογλου, ενώ οι δύο θέσεις που απομένουν διεκδικούνται από τους Κασάμι, Ντομίνγκες, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη.

Η αποστολή που έχει ταξιδέψει στο Κίεβο αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ