Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αλήθεια για Νάπολι και Τσιμίκα – Δεν βιάζεται ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν, κάτι που έχει σαν συνέπεια να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Μάλιστα, μία εξ αυτών είναι και η Νάπολι, το ενδιαφέρον της οποίας για τον αριστερό αμυντικό του Ολυμπιακού είναι δεδομένο.

Άλλωστε, η ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο είχε καταθέσει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για 14+2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της.

Οι Πειραιώτες οι οποίοι είχαν προχωρήσει το διάστημα εκείνο, στην πώληση του Ποντένσε δεν έκαναν αποδεκτή την πρόταση των «παρτενομπέι», καθώς μόνο σε περίπτωση που αυτή ξεπερνούσε τα 20 εκατομμύρια θα γινόταν αποδεκτή.

Από τότε η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν έχει κάνει νέα προσέγγιση στο θέμα της απόκτησης του παίκτη. Ωστόσο το ενδιαφέρον της για αυτόν συνεχίζει να υπάρχει μέσα από τις συζητήσεις του Ιταλού μάνατζερ Παστορέλο, χωρίς όμως να ισχύουν αυτά που γράφονται στον ιταλικό Τύπο περί προχωρημένων διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι.

Από την πλευρά της η Νάπολι θέλει να πάρει τον παίκτη, ωστόσο αυτό προσπαθεί να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα από αυτά που έδινε τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός όμως από την πλευρά του τονίζει πως το κόστος του παίκτη αγγίζει τα 25 εκατομμύρια μαζί με κάποια μπόνους.

Πάντως, την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό τους πιστεύουν πως με την σεζόν που έχει κάνει ο Τσιμίκας υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψουν προτάσεις τόσο από την Πρέμιερ Λιγκ, όσο και από άλλα πρωταθλήματα, κάτι που έχει σαν συνέπεια να μην βιάζονται καθώς όσο ο 24χρονος άσος παίζει τόσο ανεβαίνει η αξία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ