Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα χρήματα που αξιώνει από τον Παναθηναϊκό ο Σένκεφελντ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του

Η μεταγραφή του Φραν Βέλεθ, ο οποίος από το ερχόμενο καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερες λύσεις και ποιότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Και η αλήθεια είναι πως το τριφύλλι θα βρεθεί με τρεις σούπερ επιλογές για δύο θέσεις στο κέντρο των μετόπισθεν, τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Αχιλλέα Πούγγουρα και Φραν Βέλεθ.

Με τα συμβόλαιά των δύο πρώτων να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021, ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά τους, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να τους «δέσει» με μεγαλύτερης διάρκειας συμφωνίες, αυξάνοντας τους φυσικά και τα χρήματα, αφού και οι δύο θέλουν να εξαργυρώσουν την εξαιρετική σεζόν που έκαναν.

Είναι δεδομένο και ήδη έχει εκφραστεί από την πλευρά τόσο του Σένκεφελντ όσο και του Πούγγουρα πως θα χρειαστεί μια γενναία αύξηση αποδοχών, προκειμένου να υπογράψουν νέα συμβόλαια και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ολλανδός αναμένεται να ζητήσει ένα συμβόλαιο τύπου Βέλεθ για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Πόσα είναι τα επιπλέον χρήματα; Ο Σένκεφελντ το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε να έρθει στον Παναθηναϊκό με ένα ποσό περίπου 220.000 ευρώ ετησίως, ρχνοντας τις απαιτήσεις του που αρχικά ήταν περίπου στα 300.000 ευρώ.

Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν βρήκε αυτά τα χρήματα και χάλασε η μεταγραφή του σε τουρκικό σύλλογο, με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά, δέχτηκε την πρόταση του τριφυλλιού.

Ο Ρόκα θέλει να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό, το ίδιο και ο Γιώργος Δώνης, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι πράσινοι να του κάνουν μια αύξηση που θα αγγίζει το 50% και από τις 220.000 ευρώ να πάει τουλάχιστον στις 320.000, χρήματα δηλαδή με τα οποία έχει συμφωνήσει ο Βέλεθ.

Το θετικό είναι πως η αλλαγή της φορολογίας βοηθάει την πράσινη ΠΑΕ να κάνει αυξήσεις σε παίκτες που έχουν δείξει πως τις δικαιούνται. Το αρνητικό πως ο κορονοϊός ίσως αλλάξει κάποιες από τις σκέψεις που υπήρχαν έως σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ