Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή είναι η νέα ομάδα από την Ρωσία που ενδιαφέρεται για τον Πέδρο Μαρτίνς

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει βάλει στην «κατάψυξη» το ποδόσφαιρο και κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες που είχαν προλάβει να κάνουν λίγο πριν από την «επίσκεψη» της πανδημίας και του lockdown μια…άλφα προεργασία και κάποιες πρώτες σκέψεις σχετικά με κινήσεις που αφορούν την επόμενη περίοδο. 

Μία από αυτές είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας που έχει βάλει στο προπονητικό κάδρο της  το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία που επιβεβαίωσε εμμέσως ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου τεχνικού, Σάντσο Φρέιτας.  

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρωσία. Αρκετές ομάδες έχουν ρωτήσει ή εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Πέδρο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως γενικά έχει ενδιαφέρον το ρωσικό πρωτάθλημα», τόνισε ο Πορτογάλος μάνατζερ στο «Sport24.ru».

Και ανεξάρτητα από το μέχρι που φτάνει η εκτίμηση της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μαρτίνς, πολύ καλό report για τον προπονητή του Ολυμπιακού διατηρούν  σύμφωνα με πληροφορίες και στη  συμπολίτισσα Ντιναμό Μόσχας. 

Παρεμπιπτόντως η Ντιναμό Μόσχας με βάσει δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από μερικές μέρ φέρεται να έχει ψηλά στην προπονητική λίστα της τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς. Πάντως ο Σέρβος προπονητής δεν είναι ο μοναδικός για τον οποίο έγινε μελέτη στο εσωτερικό του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Φυσικά για να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους, φαντάζει πολύ δύσκολο (και μη ρεαλιστικό) το πρότζεκτ ενός κλαμπ του βεληνεκούς της Ντιναμό Μόσχας που δεν βρίσκεται στην πρώτη ταχύτητα της Premier Liga στη Ρωσία και δεν διαθέτει μπάτζετ ανάλογο των κορυφαίων κλαμπ της χώρας, να μπορεί να δελεάσει σε αυτό το τάιμινγκ της καριέρας του τον προπονητή του Ολυμπιακού που κάνει άλλα όνειρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ