Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έχει «θωρακίσει» την ΑΕΚ από τον κορονοϊό ο Μελισσανίδης

Η πανδημία επιφέρει ήδη και θα φέρει σε μεγαλύτερο βαθμό στο εγγύς μέλλον τεράστιες οικονομικές συνέπειες και στο ποδόσφαιρο

Στην ΑΕΚ, όμως, το… νοικοκύρεμα του Δημήτρη Μελισσανίδη τα προηγούμενα χρόνια θα βοηθήσει την ομάδα να βγει αλώβητη από την περιπέτεια του κορονοϊού, αφού η πολιτική, που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αναμένεται να λειτουργήσει υπέρ των κιτρινόμαυρων όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης.

Παρά τη μη πρόκριση φέτος στους ομίλους του Europa League, η Ένωση έχει… αντοχές, καθώς έχει φροντίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια να μην απλώνει τα πόδια πέρα από το πάπλωμα.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που συνεχίζονται απρόσκοπτα τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας, το οποίο μπήκε σε μια από τις τελικές φάσεις του χθες με την έναρξη της υπογειοποίησης.

Η θέση της ΑΕΚ είναι πως πρέπει να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, εφόσον φυσικά το επιτρέψει η πανδημία. Εξάλλου, από τη διεξαγωγή ή όχι των πλέι οφ της Super League 1 κρίνεται ένα σημαντικό μέρος του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη Nova.

Όσο για την επόμενη περίοδο, είναι δεδομένο πως η Ένωση θα χρειαστεί να είναι συγκρατημένη στα έξοδά της, όπως και όλες οι ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την κατάσταση, αλλά και με τη βεβαιότητα πως η σωστή διαχείριση των προηγούμενων ετών στα οικονομικά θα θέσει υπό έλεγχο τις συνέπειες του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ