Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Χρυσώνει» τον Γκιγιέρμε με νέο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός, πλησιάζει ο Κουγιατέ

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τον Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες, προκειμένου να υπογράψει ο Βραζιλιάνος μέσος νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες προσφέρουν στον 28χρονο παίκτη αυξημένες οικονομικές απολαβές, προκειμένου να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα χρήματα που θα εισπράττει από εδώ και στο εξής ο Γκιγιέρμε θα φτάνουν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, μετά την πανδημία του κορονοϊού δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα οικονομικά δεδομένα της προφορικής συμφωνίας των δυο πλευρών, λόγω των νέων οικονομικών συνθηκών που διαμορφώνονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κίκι Κουγιατέ. Ο παίκτης της Τρουά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι και φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με τη γαλλική ομάδα για την αγορά των δικαιωμάτων του. Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει και την περίπτωση του Ισμαέλ Ντιαλό από τη γαλλική αγορά. Ο 23χρονος Ιβοριανός παίκτης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ανήκει στην Αζαξιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ