Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Άγριες Μέλισσες”- Spoiler: Θα αποκαλυφθεί η σεξουαλική ταυτότητα του Κλεομένη;

Μπορεί τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” να έχουν σταματήσει και να μη γνωρίζουμε ακόμα πότε θα συνεχιστούν, αλλά μάθαμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορία του Κλεομένη ο οποίος προκάλεσε ερωτικά τον Μελέτη, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Ωστόσο, παρόλο που ο Μελέτης είπε την αλήθεια στον Δούκα, εκείνος δεν τον πίστεψε και τον τιμώρησε με τον χειρότερο τρόπο.

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε τον Μελέτη να ανοίγει την καρδιά του στον Κωνσταντή και μαζί να πλησιάζουν τον Δημητράκη, που είναι ομοφυλόφιλος, προκειμένου να γίνει το δόλωμα για να πιάσουν στα πράσα τον Κλεομένη!

Στα επεισόδια που δεν γυρίστηκαν, ο Κλεομένης πέφτει στην παγίδα που του έχουν στήσει ο Μελέτης και ο Κωνσταντής και αποκαλύπτει το ερωτικό του ενδιαφέρον στον Δημητράκη. Όταν το φλερτ των δυο αντρών προχωράει, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης θα ζητήσουν από τον Δημητράκη να οργανώσει ένα ραντεβού με τον Κλεομένη, όπου θα τον προκαλέσει ερωτικά, ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει, γιατί ο Δημητράκης την τελευταία στιγμή και ενώ ξέρει ότι τους παρακολουθούν θα του πει ότι του την έχουν στημένη κι έτσι εκείνος θα του φερθεί βίαια. Με αυτή του την κίνηση το μυστικό του θα μείνει ακόμα καλά κρυμμένο.

Οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” δε σταματούν ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ