Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασύλληπτη δωρεά από Κριστιάνο: Εξόπλισε πλήρως δύο νέες μονάδες εντατικής στην Πορτογαλία!

Το να είσαι κορυφαίος στα γήπεδα δεν λέει τίποτα από μόνο του αν δεν συνδυάζεται με κοινωνική προσφορά έξω από αυτά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει ότι δεν ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και δείχνει τις ανθρώπινες ευαισθησίες του σε κάθε επίπεδο.

Μαζί με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, αποφάσισαν να κάνουν μία πολύ σημαντική δωρεά σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για το σύστημα υγείας της Πορτογαλίας που δίνει σκληρή μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Correio da Manhã», οι δύο άνδρες αποφάσισαν να εξοπλίσουν τις Μοναδικές Εντατικής Θεραπείας σε δύο νοσοκομεία της Λισαβόνας και του Πόρτο, σε μία πράξη που θωρακίζει ακόμα περισσότερο τη δημόσια υγεία!

H δωρεά περιλαμβάνει 20 κρεβάτια μαζί με 20 αναπνευστήρες, αλλά και όλο τον μηχανικό απαιτούμενο εξοπλισμό για τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Santa Maria» της Λισαβόνας που πλέον από 31 πάει στις 51 κλίνες, ενώ άλλα 15 κρεβάτια με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό θα προστεθούν στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πόρτο, «Santo Antonio».

Όπως έγινε γνωστό, οι νέες πτέρυγες, που θα προστεθούν στα δύο αυτά νοσοκομεία, θα πάρουν τα ονόματα του διεθνή άσου της Γιουβέντους και του μάνατζερ του, ενώ οι διευθυντές των δύο νοσοκομείων ευχαρίστησαν δημόσια για τη δωρεά που συν τοις άλλοις αποτελεί ένα παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς για την Πορτογαλία και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ