Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπονήσεις με προφυλάξεις λόγω κορονοϊού για την Βόλφσμπουργκ

Ο κορονοϊός έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ραγδαία στη Γερμανία, όμως η Βόλφσμπουργκ φαίνεται ότι αγνοεί την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει προετοιμασία για το ματς με την Λεβερκούζεν που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Απριλίου. 

«Από την στιγμή που δεν έχει ακυρωθεί κάτι, πρέπει να ενεργήσουμε κατ’ αυτό τον τρόπο», υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Γεργκ Σμάντκε.

Αυτό βεβαία δεν σημαίνει πως οι “λύκοι” θα κάνουν κανονικές προπονήσεις, αλλά περισσότερο προγράμματα με κάποιους… περιορισμούς. Έτσι αντί για το προπονητικό κέντρο, η Βόλφσμπουργκ θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο και συγκεκριμένα στην μεικτή ζώνη, που είναι μεγάλος χώρος.

«Θα κρατάμε τις αποστάσεις», τόνισε με έμφαση ο Σμάντκε, που έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου η Βόλφσμπουργκ να συμμορφωθεί με τους νόμους για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Η προπόνηση θα πραγματοποιείται σε τέσσερα χωριστά γκρουπ στο γυμναστήριο, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα διαφορετικά αποδυτήρια αλλά και τέσσερις ξεχωριστοί χώροι με ντουζιέρες «που θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση».

Η Βόλφσμπουργκ θα μπορούσε να βγει και στο γήπεδο, αλλά δεν το κάνει προς το παρόν. «Το ζητήσαμε και πήραμε εξαίρεση, αλλά περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για να δουλέψουμε με μπάλα», σχολίασε ο Σμάντκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ