Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα δύο μεγάλα «μέτωπα» εργασιών που έρχονται στην «Αγιά Σοφιά»

Σε πολλαπλά επίπεδα «τρέχει» πλέον η ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς», αφού μπροστά μας έχουμε δύο μεγάλα «μέτωπα» εργασιών που έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το ένα αφορά βεβαίως το κτίριο που θα «ακουμπάει» στο γήπεδο μπροστά στην παλιά σκεπαστή και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δύο μουσεία της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Το άλλο είναι η υπογειοποίηση, η οποία πλέον βρίσκεται προ των πυλών, αφού, αν δεν αλλάξει κάτι λόγω της έκτακτης κατάστασης με τον κορονοϊό, από την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να μπουν σε εφαρμογή οι τροποποιήσεις κυκλοφορίας στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα σημάνει δύο πράγματα.

Αφενός το κλείσιμο των Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών και αφετέρου την έναρξη των ουσιαστικών έργων από την «Intrakat» που θα διαρκέσουν 10 έως 14 μήνες.

Μάλιστα, η κατασκευάστρια εταιρία, που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση, στην εγκατάστασή της έχει σχετική ενημέρωση προς όλους τους πολίτες να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους μπροστά στον δρόμο.

«Παρακαλείστε να μην σταθμεύσετε τη Δευτέρα 23/3/2020 στη δεξιά πλευρά της οδού, λόγω εργοταξιακών εργασιών», αναφέρει συγκεκριμένα, την ώρα που έχουν καλυφθεί όλες οι ταμπέλες σήμανσης επί της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και έχουν βγει και τα φανάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ