Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι απαντά στα σενάρια για Ινσούα ο ΠΑΟΚ

Το όνομα του Εμάνουελ Ινσούα επανήλθε σήμερα στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ μέσα από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Δικέφαλο του Βορρά να καταθέτει προ ημερών ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση στον ποδοσφαιριστή, μιας και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό εκκρεμεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Αργεντινού ακούγεται για τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα δεδομένα της υπόθεσης είναι διαφορετικά.

Πέρυσι τον Ιούλιο υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον από τους ασπρόμαυρους, δεδομένης της εκτίμησης που υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την αξία του 28χρονου αριστερού οπισθοφύλακα και έγιναν κάποιες πρώτες συζητήσεις.

Στην παρούσα φάση, όμως, ο Ινσούα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάτι που γίνεται απόλυτα σαφές από το γεγονός ότι όχι μόνο δεν έχει κατατεθεί πρόταση όπως γράφτηκε, αλλά δεν εκφράστηκε ούτε ενδιαφέρον επί του παρόντος.

Κι αυτό επειδή στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά ήθελαν και αποφάσισαν να κινηθούν διαφορετικά, μένοντας μακριά από οποιαδήποτε συζήτηση με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και τυπικά μένει ελεύθερος, έχοντας το δικαίωμα να διαπραγματεύεται με υποψήφιους «μνηστήρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ