Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Κασάμι»

Ο Παϊτίμ Κασάμι, που αγωνίζεται στη Σιόν, ακούστηκε έντονα τον Ιανουάριο για τον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία στιγμή δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του.

Το πρόβλημα δεν είχε να κάνει ούτε με τον 27χρονο χαφ ούτε με τον Ολυμπιακό, αλλά με τον πρόεδρο της Σιόν που δεν ήθελε να χάσει μεσούσης της περιόδου τον παίκτη.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα, πάντως, είναι πολύ πιθανό να συμβεί το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Ελβετούς.

Μάλιστα, θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Κασάμι στον Ολυμπιακό, σε τέτοιο σημείο που οι συμπατριώτες του πιστεύουν ότι η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι αυτή την εποχή, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στον… αέρα, λόγω του κορονοϊού, στον Ολυμπιακό το μυαλό τους μόνο στον Κασάμι δεν είναι και δεν έχει γίνει καμία κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές ενόψει καλοκαιριού.

Πάντως, το μεγάλο πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους σε σχέση με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ότι ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα μπορεί να μιλήσει απευθείας μαζί του.

Ο Κασάμι είναι ένας παίκτης που αρέσει στο λιμάνι και η υπόθεσή του είναι υπαρκτή. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει «κλείσει» στην ομάδα του Πειραιά. Όλα αυτά είναι ακόμα πολύ πρώιμα και μοιάζουν υποθετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ