Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βελτιωμένη πρόταση Παναθηναϊκού σε Ινσούα»

Το… αρχηγείο του Τσάβι Ρόκα τις τελευταίες μέρες έχει μεταφερθεί στη Βαρκελώνη, αφού ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη γενέτειρά του για να είναι κοντά στην οικογένειά του, λόγω των εξελίξεων με τον κορονοϊό.

Ωστόσο, δεν σταματά να σκέφτεται την επόμενη μέρα του συλλόγου. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο προχωρά σε επαφές κυρίως με τους παίκτες του ρόστερ, τα θέματα των οποίων παραμένουν ανοιχτά, με εξ αυτών να είναι φυσικά του Εμανουέλ Ινσούα.

Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να διατηρήσει τον Αργεντινό αριστερό μπακ στο δυναμικό του και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση.

Η προσφορά έγινε στον αδερφό του Ινσούα και αφορούσε νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κλιμακωτά αυξανόμενες που φτάνουν κατά μέσο όρο τις 430.000 ευρώ συν τα μπόνους στόχων και συμμετοχών με το τριφύλλι.

Ο 28χρονος παίκτης δεν έχει απαντήσει και δύσκολα θα το κάνει εντός των προσεχών ημερών, λόγω του κορονοϊού, αλλά η πρόταση των πράσινων παραμένει στο τραπέζι και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι δύο πλευρές θα μπουν στις τελικές συζητήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ