Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Ασημένιοι οι παίδες του πόλο στο Βερολίνο

Επιτυχημένο το τέστ ετοιμότητας στο Βερολίνο για την ομάδα παίδων πόλο του Παναθηναϊκού, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα στο δυνατό τουρνουά.

Μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς αγώνες της Παρασκευής απέναντι στην SGN Neukolln U15 και την U17 το τουρνουά ξεκίνησε με το δεξί για το τριφύλλι που επιβλήθηκε αρκετά ευκολα της Berlin2 με σκορ 17-6 και όλους τους παίκτες της ομάδας να αγωνίζονται για αρκετά λεπτά.

Η συνέχεια το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ανάλογη με σπουδαία εμφάνιση και παλικαρίσια νίκη με 10-6 απέναντι στην Botsdam. Ο τελευταίος αγώνας του τουρνουά ήταν απέναντι στην Berlin1, ομάδα επιλέκτων-μικτή Γερμανίας, που έφερε την πρώτη και μοναδική ήττα για την ομάδα μας με 11-6.

Ο προπονητής της ομάδας Νάσος Ηρειώτης μετά το τέλος του τουρνουά δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τα παιδιά και τη διοργάνωση. Οι εμπειρίες που κερδίσαμε ήταν πολύτιμες, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό. Η αντιμετώπιση που είχαμε ηταν αρκετά σκληρή κατά τη διάρκεια των αγώνων, χαρακτηριστικές οι πολλές αποβολές και τα πέναλτι εναντίων μας που έδιναν ανάσες και προβάδισμα στους αντιπάλους μας. Είναι και αυτό ένα μάθημα για τα παιδιά, να μπορούν να ελέγχουν την ψυχολογία τους και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος της αποστολής μας.

Οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές από αυτό που έχουμε συνηθίσει, το άθλημα εδώ είναι πιο σκληρό μέσα στο νερό, η μπάλα είναι μεγαλύτερη, πράγματα στα οποία εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε. Κρατάμε τις καλές εμφανίσεις και τις εμπειρίες που κέρδισαν τα παιδιά και επιστρέφουμε στην Αθήνα σε ετοιμότητα για την εκκίνηση του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ