Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Έτοιμοι για το ντέρμπι, ντροπή για το ποδόσφαιρο όσα συνέβησαν στην Κρήτη”

Την βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να πάρει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ωστόσο, αναφέρθηκε και στα επεισόδια στο Ηράκλειο, χαρακτηρίζοντάς τα πρωτόγνωρα για τον ίδιο.

«Ο ΟΦΗ βρισκόταν σε κακή βαθμολογική θέση, όμως οι παίκτες του προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας δημιούργησαν προβλήματα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, στο δεύτερο όμως κάναμε το παιχνίδι μας και φτάσαμε στη νίκη» δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Για τα επεισόδια στο Ηράκλειο ο Ζέκα είπε: «Όσα συνέβησαν ήταν πολύ άσχημα. Ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Τέτοιου είδους καταστάσεις δεν πρέπει να υπάρχουν στον αθλητισμό. Πραγματικά νιώθω έκπληκτος! Γνωρίζω ότι κάποια γήπεδα στην Ελλάδα είναι δύσκολα για τον αντίπαλο, αλλά όσα ζήσαμε την Κυριακή, τόσο άσχημα πράγματα δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου»

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στόχος μας είναι να νικήσουμε. Παίζουμε στο σπίτι μας, κόντρα σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο που είναι πρώτος στη βαθμολογία. Θα παλέψουμε για να πάρουμε το παιχνίδι, να μειώσουμε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα δούμε. Θα δουλέψουμε πολύ δυνατά για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ