Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την πιθανότητα να έχει βασικό τον Λάζαρο στο αυριανό εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος  με τη Λαμία, όπως τον είχε και στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών θα βρίσκεται ο Σα, με τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μασούρα στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. 

Σε ρόλο δεκαριού θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Με εξαίρεση δηλαδή τον Ποντένσε μια ενδεκάδα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που μοιάζει μ’ αυτή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από τις απουσίες στην άμυνα ο Αβραάμ είχε ανεβάσει πυρετό, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μπενζιά.
 
Να αναφέρουμε ξανά τους 21 που πήρε ο Μαρτίνς για την Λαμία: Αλέν, Μπα, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.
                  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ