Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναβλήθηκε η συνεδρίαση για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Για την ερχόμενη Πέμπτη (16/1, 10:00) έδωσε αναβολή η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης μετά από αίτημα της ακριτικής ομάδας που υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως θα πρέπει να παρέχει εξηγήσεις και για θέμα πολυϊδιοκτησίας, αλλά μόνο για τη δική της ιδιοκτησία.

Μέλος της Επιτροπής τόνισε έπειτα την ολοκλήρωση της διαδικασίας ότι ήταν σαφές από τις κλήσεις τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Ξάνθης ότι θα τεθεί ζήτημα πολυϊδιοκτησίας και πως η θρακιώτικη ΠΑΕ ήταν ενημερωμένη.

Η ΕΕΑ προχώρησε, όμως, στην αναβολή κι ενώ προηγήθηκαν τρεις διακοπές, προκειμένου όλοι να είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα και να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Νωρίτερα η Επιτροπή είχε απορρίψει το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Ξάνθη, λόγω της απουσίας του εκ των μετόχων της, Πολυχρόνη Συγγελίδη.

Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού μετά την προσκόμιση των δικών του στοιχείων.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πρόσθετη παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, κρίνοντας πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς ΑΕΛ, ενώ τέλςο, απορρίφθηκε το αίτημα των Ακριτών να μαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά.