Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο ο Ερυθρός Αστέρας, ζητά αναβολή λόγω επεισοδίων

Η ψήφιση του νόμου από τη Βουλή του Μαυροβουνίου που αφαιρεί τα περιουσιακά στοιχεία της ορθόδοξης Σερβικής Εκκλησίας έχει προκαλέσει ένταση στην Ποντγκόριτσα, όπου τις τελευταίες ημέρες εκτυλίσσονται επεισόδια και διαδηλώσεις.

Η έκρυθμη κατάσταση και το τεταμένο κλίμα κράτησαν τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, αφού η αποστολή αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην μπει στο αεροπλάνο και να μην ταξιδέψει στo Μαυροβούνιο για το αποψινό παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ για την Αδριατική Λίγκα.

H oμάδα του Μαυροβουνίου δείχνοντας την αντίδρασή της έγραψε σε επίσημη ενημέρωση: «Μας αρέσει να παλεύουμε στο γήπεδο. Περιμένουμε τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο στις 19:00», ωστόσο η ομάδα του Βελιγραδίου δεν θα κατέβει οριστικά στο γήπεδο.

Οι σχέσεις των δύο κλαμπ είναι τεταμένες από την περασμένη σεζόν και τους επεισοδιακούς τελικούς της Αδριατικής Λίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ