Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέτρου: «Ο Φεράντο θα μπορούσε να χάσει το μάτι του»!

Για το ματς με τον Άρη που ακολουθεί, αλλά και την κατάσταση της υγείας του Χουάν Φεράντο, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Βόλου, Άκης Πέτρου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης
 
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σίγουρα ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα και έχει την πίεση και το άγχος να κερδίσει. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παίξουμε για την ομάδα μας. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πάμε για τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι».
 
Για τον προπονητή: «Νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ. Μέρα με τη μέρα πηγαίνει καλύτερα. Εάν υπάρχει βελτίωση αύριο θα σημαίνει ότι η αντιβίωση τον έχει πιάσει και θα μπορεί να βγει. Είχε κάτι σοβαρό στο μάτι που προήλθε από μικρόβιο που υπήρχε στον φακό επαφής και θα μπορούσε να έχει χάσει και την όρασή του. Είναι καλά. Δεν πονάει και βλέπει. Εύχομαι να γυρίσει γερός. Θα ήθελα να τονίσω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι μόνο η παρουσία του έλειπε καθώς όλα τα υπόλοιπα τα είχε προγραμματίσει. Μιλάμε και στο ημίχρονο και παρακολουθεί το παιχνίδι. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα αφήσει το παιχνίδι ακόμη και να πεθαίνει».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ