Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League K17: Διεκόπη το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Αττική οδήγησε στη διακοπή του ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League.

Ειδικότερα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ξέσπασε καταιγίδα και σε ελάχιστο χρόνο τα γήπεδα του «Γεώργιος Καλαφάτης» γέμισαν νερό.

Στην ανάπαυλα, λοιπόν, ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι, προκειμένου να μη ρισκάρει τη σωματική ακεραιότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι κανονισμοί δεν ορίζουν ότι ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί εντός 24 ωρών, όπως προβλέπεται για τους μεγάλους. Έτσι, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι η αναμέτρηση να τελειώσει την Τετάρτη.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 του Παναθηναϊκού χάρη στα τέρματα του Συρμή στο 5΄ και στο 19΄, έπειτα από ασίστ του Φρέρη και του Λιοφάγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ