Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα δεδομένα για Δώνη και Αλ Ετιφάκ – Πέντε αλλαγές ο Παναθηναϊκός με Λαμία

Tα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν πως η Αλ Ετιφάκ φέρεται να ετοιμάζεται να κάνει κρούση στον Γιώργο Δώνη.

Ο 50χρονος προπονητής λεγόταν πως είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από τους Άραβες και το καλοκαίρι, ωστόσο έμεινε πιστός στο πρότζεκτ που έχει αναλάβει στον Παναθηναϊκό.

Η εν λόγω ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και στην χώρα λέγεται πως θα επανέλθει για την περίπτωση του Γιώργου Δώνη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, σε πέντε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Γιώργος Δώνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λαμία το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (19:30).

Κάποιες από αυτές είναι αναγκαστικές, ασφαλώς, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Δώνης. Επιστρέφουν, ωστόσο, οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας αλλά και ο Ζαχίντ που αν και δεν έχει ρυθμό λόγω της μακράς απουσίας του θα είναι στο βασικό σχήμα.

Ο Αποστολάκης θα πάρει τη θέση του Γιόχανσον ως δεξί μπακ, ο Πούγγουρας θα αντικαταστήσει τον Σένκεφελντ στο πλευρό του Κολοβέτσιου, ο Νούνες θα παίξει αντί του Κολοβού και ο Κουρμπέλης αντί του Δώνη, ενώ ο Ζαχίντ θα αγωνιστεί πίσω από τον Μακέντα με τον Χατζηθεοδωρίδη να μένει στον πάγκο.

Έτσι σε διάταξη 4-2-3-1 το σχήμα του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι Διούδης, Αποστολάκης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ και Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ