Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολύ κοντά σε συμφωνία Άρης και Καμπερίδης

Ο Σάββας Καμπερίδης απάντησε θετικά στην πρόταση του Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και απομένει η διευθέτηση των λεπτομερειών, για να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Μία από αυτές είναι και η πρόσληψη του Δημήτρη Νικολαΐδη στη θέση του άμεσου συνεργάτη. Οι παράγοντες του Άρη εστίασαν στην περίπτωση του Σάββα Καμπερίδη, καθώς εκτίμησαν ότι επειδή γνωρίζει την ομάδα είναι ο κατάλληλος, για να αντικαταστήσει τον Σούλη Μαρκόπουλο στην τεχνική ηγεσία.

Από χθες το μεσημέρι έγιναν τρεις συναντήσεις μαζί του, η τελευταία σήμερα με τον πρόεδρο του Α.Σ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος θα ηγηθεί μαζί με τον Χάρη Παπαγεωργίου στο σχήμα διοίκησης Πρωτοδικείου, στη διάρκεια της οποίας επιτεύχθηκε συμφωνία.

Απομένει να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο για την επικύρωσή της, αλλά και να επιτευχθεί συμφωνία με τον Δημήτρη Νικολαΐδη στη θέση του άμεσου συνεργάτη. Θυμίζουμε ότι οι Καμπερίδης και Νικολαΐδης συνεργάστηκαν στον πάγκο του Άρη αρκετές φορές και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ