Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη με περισσότερα γκολ”

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα με τον Εθνικό Αγιονερίου και την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του έμεινε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο τεχνικός του Αρη, μεταξύ άλλων σχολίασε τις επιλογές του, αλλά και τη παρουσία του Σίντι Σανιά, που έκανε ντεμπούτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη με περισσότερα γκολ . Μέχρι το τέλος είχαμε την κατοχή της μπάλας ,ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε».

Για το ντεμπούτο του Σίντι Σανιά, μετά από επτά μήνες: «Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα, αλλά αυτό που έδειξε δεν είναι ούτε το 60% των δυνατοτήτων του. Θα πάρει ρυθμό και θα είναι πολύ καλύτερος».

Για το αν η ομάδα έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης: «Είμαι ευχαριστημένος και τη διάθεση που δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε μακριά ακόμα από αυτό που θέλουμε. Οταν ενσωματωθούν πλήρως και οι νέοι παίκτες, θα είμαστε καλά».

Για την επιλογή του να μην παίξει με καθαρό επιθετικό: «Είχαμε τον Πόι. Παίζει ναι μεν στις πλευρές, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση. Ηθελα να δώσω ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Είμαι ικανοποιημένος, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ, αλλά υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ