Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξέσπασε σε Φωκικό η Καρδίτσα

Πάρτι εκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επιβλήθηκε του Φωκικού με 4-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Football League.

Οι κιτρινόμαυροι μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, ξέσπασαν στην ομάδα της Άμφισσας, πετυχαίνοντας την δεύτερη τεσσάρα στο γήπεδό τους (4-1 επί του Πιερικού στη 12η αγωνιστική).

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίκτες της Αναγέννησης προσπάθησαν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους. Η πίεση που ασκούσαν στα καρέ του Αμουτζάκη καρποφόρησε στο 32’, όταν ο Τζέκος έπειτα από πάσα του Δημητρόπουλου έκανε το 1-0 με πλασέ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο σκόρερ εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, βρήκε με κεφαλιά τον Μαυριά, ο οποίος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Φωκικός βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Καλλέργη στο 42’ δεν βρήκε στόχο, με την μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Δεν άργησε να έρθει, όμως, και το τρίτο γκολ για την Αναγέννηση, η οποία στο 52’ έκανε το 3-0 με τον Γκουγκούδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι που είχε ο Σαΐν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 68’ με το λάθος του Ευαγγελιδάκη, αφού ο παίκτης του Φωκικού βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στη σέντρα του Γκουγκούδη και σημείωσε το αυτογκόλ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς (73′ Κουλίδης), Μαυριάς (46′ Γκουγκούδης), Σαΐν, Τζέκος, Μπιτέλης (63′ Μίχος), Πέεφ.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Λεωνίδας Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Δημητρίου, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονάκης (55′ Σκαρίμπας), Ζαρκάδας (66′ Χαλιώτης), Κασνέτσης, Κουλός (46′ Ντάφλας).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ