Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα, τα είπαν με τους παίκτες

Μετά τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν εντός γηπέδου κατά των παικτών της ΑΕΚ και αυτές που ακολούθησαν στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, κατά την αναχώρηση της ομάδας από το Ηράκλειο προς την Αθήνα, είχαμε και τρίτη πράξη, με αντιπροσωπεία της Original να ανεβαίνει αργά το βράδυ του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο Σπατών.

Συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα, περίμεναν την αποστολή της ομάδας να γυρίσει από το Ελ. Βενιζέλος και εξέφρασαν παράπονα σε έντονο ύφος προς τους ποδοσφαιριστές για την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζουν με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Οι οπαδοί, αφού μίλησαν στους παίκτες και σε όλη την κιτρινόμαυρη αποστολή, εν συνεχεία αποχώρησαν χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα και φυσικά χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ