Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιστιοπλοΐα:Το “Κύπελλο Κρήτης” των Χανίων

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε ο αγώνας «Κύπελλο Κρήτης» που διοργάνωσε ο Ι. Ο Χανίων. Έλαβαν μέρος 63 αθλητές και αθλήτριες σε τρεις κατηγορίες.

Στα Όπτιμιστ έτρεξαν 38 σκάφη κι έγιναν 5 ιστιοδρομίες. Την πρώτη θέση πήρε ο Π. Μπιλάς του Ι. Ο Χανίων με 10 βαθμούς και ακολούθησαν η Μ. Σκουλούδη του Ν. Ο. Γαζίου Κρήτης με 12β. και ο Π. Καλογεράκης του ίδιου ομίλου με 16 βαθμούς.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ τα 8 σκάφη έτρεξαν 4 κούρσες και νικητής ήταν ο Ν. Κοζωνάκης του Ι.Ο. Χανίων με 4 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γ. Μονιάκης του Ι. Ο Ηρακλείου με 7β. και την τρίτη θέση ο Ο. Μάμαλης του Ι.Ο. Χανίων με 9βαθμούς.

Στα Λέιζερ 4, 7 αγωνίστηκαν 17 σκάφη κι έγιναν 4 κούρσες. Πρώτη ήταν η Β. Βλαχάκη του Ν.Ο. Τυμπακίου Κρήτης με 4 βαθμούς. Δεύτερος ο Μ. Μπορμπουδάκης του Ι.Ο. Ηρακλείου με 6β. και τρίτος ο Θ. Κοβατζής του Ι.Ο Αγίου Νικολάου «Αίολος» με 10 βαθμούς.

Η M/MARITIME ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤΑΚΗ

Στα πλαίσια της καλύτερης και πληρέστερες προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Γιάννης Μιτάκης έχει την υποστήριξη της ναυτιλιακής εταιρείας M/MARITIME. O Ελληνας πρωταθλητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κλάση ΦΙΝΝ και αυτό το διάστημα προπονείται σκληρά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αυστραλίας από 13 έως 21 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ