Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους

Έχοντας μείνει τις τελευταίας αγωνιστικές μακριά από την χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ θέλουν στο γήπεδο του Περιστερίου να επιστρέψουν στις επιτυχίες (Κυριακή 15/2, 19.30). 

Οι γηπεδούχοι επιζητούν το τρίποντο προκειμένου να μην ανοίξει κι άλλο η «ψαλίδα» από τις προνομιούχες θέσεις, ενώ παράλληλα ο Νιόπλας θέλει ντεμπούτο με το… δεξί. 

Όσο για τον «Δικέφαλο» έχει ήδη υποχωρήσει στην 3η θέση και ενδεχόμενη νέα απώλεια θα βαρύνει περισσότερο το κλίμα στην Τούμπα.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα μετά και την τελευταία προπόνηση πριν το ματς της 24ης αγωνιστικής. 

Αναλυτικά, στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το επικείμενο παιχνίδι έχουν συμπεριληφθεί οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Ούμπιντες. 

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπάρκας, Γεωργίου και Κοντοές που θα προπονηθούν ανήμερα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά, ενώ οι Παπασπύρος και Λημνιός που αγωνίστηκαν το Σάββατο (14/2) με την Κ20 (0-0 με ΠΑΟΚ) θα κάνουν αποθεραπεία.

Από την άλλη, στον «Δικέφαλο του Βορρά» δούλεψαν σε τεχνική και τακτική με συνδυαστικές ασκήσεις και παιχνίδι με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας και την αμυντική λειτουργία. 

Τα ευχάριστα για τον Άγγελο Αναστασιάδη ήρθαν από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος εξακολουθεί να έχει πόνους στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού λόγω της εξόστωσης που τον ταλαιπωρεί, αλλά δήλωσε παρών για το ματς στο Περιστέρι.

 Μετά από δύο και πλέον μήνες επιστρέφει στην αποστολή και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Στον αντίποδα, ο Παναγιώτης Γλύκος δεν μπόρεσε να προπονηθεί για μια ακόμα μέρα εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής. 

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Δεληγιαννίδης, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Πόζογλου, Περέιρα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζιόλης και Βίτορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ