Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίρνει φωτιά το «Γεντί Κουλέ»

Μια εβδομάδα πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ. 

Οι Κρητικοί ναι μεν έχουν πολλά προβλήματα και μόλις 16 παίκτες διαθέσιμους όλους κι όλους, όμως δεν πρόκειται να παρατήσουν τα όπλα. 

Με τον Αναστόπουλο στον πάγκο και τον κόσμο στο πλευρό τους, θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν από τον Παναθηναϊκό και να του ανακόψουν την πορεία προς τη μείωση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό!

Οι «πράσινοι» από την άλλη, έχουν κατέβει προετοιμασμένοι στην Κρήτη. Τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για όσα θα συναντήσουν στο Ηράκλειο. 

Μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι περισσότερο αυξημένα από κάθε άλλη φορά σε ματς των δυο ομάδων στο «Γεντί Κουλέ», με το «τριφύλλι» να έχει κατέβει στην Κρήτη με τα περισσότερα μέλη της διοίκησής του και με αρχηγό αποστολής τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι Κρητικοί δεν μπορούν να έχουν στις τάξεις τους, τους νεοαποκτηθέντες ύστερα από την απαγόρευση της ΕΠΟ με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή (15/2) υπολογίζοντας σε 16 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά λοιπόν οι… εκλεκτοί του «αλενατόρε» είναι οι εξής παίκτες: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ, Μπολάκης, Μαραθιανός και Περογαμβράκης.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει δεδομένα τους τιμωρημένους Χρήστο Μπούρμπο και Στάθη Ταυλαρίδη.

Αντίθετα, είναι κανονικά στη διάθεσή του οι Ντάνιελ Πράνιτς και Τάσος Λαγός οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν στην αρχή της εβδομάδας. Εκτός είναι κι ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος απουσιάζει με άδεια και δεν προπονήθηκε, αλλά κι ο Νταβίντ Μέντες.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Νίνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Καρέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ