Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Eχει ανέβει η ψυχολογία μου”

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναφέρθηκε στο γκολ και τον τίτλο του MVP κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ φάνηκε ανυπόμονος για το παιχνίδι με την Ντνίπρο που ακολουθεί.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε σήμερα, θα πρέπει φυσικά σε τόσες πολλές ευκαιρίες να βάζουμε περισσότερα γκολ, βάλαμε όμως τρία σήμερα και ήταν ένα καλό αποτέλεσμα”, τόνισε αρχικά ο Σουηδός διεθνής που ψηφίστηκε και ως MVP του αγώνα.

Για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα:

“Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο σημερινό παιχνίδι και όταν μου δίνεται η ευκαιρία να μπω στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με τον καλύτερο τρόπο. Έβαλα και το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για το ματς με την Ντνίπρο:

“Είναι πραγματικά μια μεγάλη πρόκληση για μας, σήμερα θα απολαύσουμε τη σημερινή μας νίκη, όμως από αύριο θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Ουκρανίας που είναι πολύ σημαντικό για μας”.

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

“Οι διαφορές με την Τουρκία είναι πολλές και χρειαζόμουν χρόνο να προσαρμοστώ. Ήρθε μετά και ένας τραυματισμός και έμεινα πίσω. Έχω πολύ καλύτερη ψυχολογία πλέον, ο κ. Περέιρα με εμπιστεύεται και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι μου. Πάνω απ’ όλα όμως είναι πως έχει ανέβει η ψυχολογία μου και νιώθω πολύ πιο άνετα πλέον σε σχέση με τους πρώτους μου μήνες στην Ελλάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ