Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δείξαμε υπομονή στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα, στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη”

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς περίμενε περισσότερη βοήθεια από τους παίκτες του πάγκο. Δήλωσε πάντως ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των τελευταίων λεπτών.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναλυτικά είπε: “Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολλούς και ταλαντούχος παίκτες, μια ομάδα που παίζει επιθετική άμυνα και είναι καλή στο τρανζίσιον. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά και το έργο μας ήταν εύκολο με κυκλοφορία και άμυνα. Η αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο οφείλεται σε δύο λόγους: Αφενός στην άνοδο του Ερυθρού Αστέρα αφετέρου στο γεγονός ότι αρκεστήκαμε στη διαφορά των 20 πόντων. Δείξαμε πάντως υπομονή στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα, στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη.

Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε πιο δυνατά, πιο σκληρά και με μεγαλύτερη σωματική δύναμη, αφού πήραμε την διαφορά, ενώ εμείς αρχίσαμε να παίζουμε πιο χαλαρά. Πάνω απ’ όλα οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο δεν έδωσαν αυτά που θα περίμενα εγώ”.

Ερωτηθείς για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αρνήθηκε να τοποθετηθεί: “Πρέπει να μιλήσουμε μόνο γι’ αυτό το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό κι επικρατήσαμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ